Tapetsering med tapet, væv, savsmuldstapet og fototapet

Hos Mølby Malerforretning i Sommersted tilbyder vi alt inden for tapetsering for kunder helt fra Kolding og Haderslev til Aabenraa og Vojens. Det kan være tapetsering med fototapet, savsmuldstapet eller mønstret tapet. Og det kan være for både private og erhverv.

Bliv den næste glade kunde der får lavet tapetsering af os

Vi udfører tapetsering på dine vægge professionelt, hurtigt og til en konkurrencedygtig pris. Vi tapetserer gerne med filt, glasvæv eller savsmuldstapet, ligesom vi gerne spartler og maler. Det kan være på alle slags vægge, herunder skråvægge.

Det er også blevet populært med fototapet, hvilket især er populært i store opholdsrum eller blot dybe rum. Mange vælger tapetsering med fototapet på børneværelset, og det er også blevet udbredt på kontorer og andre erhvervslokale.

Vi kan med andre ord tilbyde alle former for tapetsering, og det kan være både små og store opgaver.

Vi er altid kvalitetsbevidste, omhyggelige og professionelle i alt vores arbejde, og vi benytter faguddannede og yderst kompetente malere til både tapetsering og malerarbejde.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om vores løsninger inden for spartling, tapetsering og malerarbejde. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan råde og vejlede. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 26 82 46 97 for at aftale et møde, eller du kan sende en besked til os på e-mail lindamaler.nehlsen@gmail.com.​

Sans for detaljerne​​

Omhyggelig og kvalitetsbevidst​

Indendørs og udendørs​​

Adresse

​Mølby Malerforretning v/Linda Nehlsen

Damvej 13, 6560 Sommersted

​​CVR: 33128630

Indhent et uforpligtende tilbud 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt