Spartling af væg, loft, gulv og fliser samt gipsvæg

Hos Mølby Malerforretning i Sommersted ved Haderslev  laver vi alle former for spartling af væg, loft, gulv, fliser og lignende for kunder helt fra Aabenraa til Kolding. Vi fjerner også gammelt tapet og opsætter gipsplader forud for spartling af væg.

Sprøjtespartling eller traditionel spartling af væg

Vi tilbyder både sprøjtespartling og traditionel spartling af væg. Sprøjtespartling er hurtigere, og dermed sparer vores kunder penge. Vi kan også spartle flisevægge på for eksempel et badeværelse. Det medfører en større besparelse i forbindelse med en badeværelsesrenovering.

Vi påtager os gerne hele arbejdsopgaven, hvor vi starter med at fjerne det gamle tapet. Derpå kan vi opsætte en gipsvæg, men også et gipsloft. Herefter går vi i gang med spartling af væg, hvor vi ordner huller og ujævnheder, ligesom vi sliber og grunder væggen.

Afslutningsvist opsætter vi det nye tapet. Vi kan også opsætte filt, fliser, væv eller lignende, hvorpå vi maler væggen.

Vi er en kvalitetsbevidst, omhyggelig og professionel malerforretning med faguddannede og yderst kompetente malere. Vi udfører Spartling af væg til konkurrencedygtige priser.​

​Derfor skal du vælge vores malerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør alliere dig med et professionel malerfirma.

Hos Mølby Malerforretning v/Linda Nehlsen får du bl.a. følgende fordele med i pakken:

Sans for detaljerne

Omhyggelig og kvalitetsbevidst

Indendørs og udendørs maling

Se videoen herover, hvor vi fortæller om vores virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Følg med ​​på Facebook​

Sjældent set bedre - har kun ros til Linda & Co. Kan varmt anbefales

Ida Krusborg​

Kvaliteten er i top og jeg kan kun anbefale Linda og Mølby Malerforretning.

Trine L. Kummerfeldt

Mølby Malerforretning har malet vores hus. De er meget omhyggelige og var færdig til den aftalte tid. Vi er super tilfredse med resultatet og anbefaler gerne firmaet til andre."

Chau Ngu

Vi har lige fået malet hele vores hus og vi må sige at det absolut har været en god oplevelse hele vejen igennem. Spartling af lofter samt vægge. Opsætning af filt og malerarbejde. Alt var som det skulle være.

Michael Frydenløv

Få et godt tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at få et tilbud på en spartleopgave

Vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov, og hvor vi kommer med forskellige løsningsforslag. Derefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på spartling af væg og de øvrige opgaver.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 82 46 97 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail lindamaler.nehlsen@gmail.com.​

Hos Mølby Malerf​orretning udfører vi maleropgaver for private og erhverv.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til lindamaler.nehlsen@gmail.com.

Mølby Malerforretning 

CVR​: 33128630

Damvej 13, 6560 Sommersted​

Klik her for rutevejledning