Spartling af vægge, loft, gulv og fliser

Bring nyt liv til dine vægge

Ønsker du at få pustet nyt liv i dine vægge derhjemme? Hvis du godt kunne tænke dig at få malet og opfrisket dine vægge eller dit loft, så er det vigtigt, at du får spartlet dine vægge. 

Professionel spartling af vægge sikrer nemlig, at du får et perfekt resultat.

Hos Mølby Malerforretning i Sommersted ved Haderslev laver vi alle former for spartling af vægge, loft, gulv, fliser og lignende for kunder helt fra Aabenraa til Vojens og Kolding. Vi fjerner også gammelt tapet og opsætter gipsplader forud for spartling.

Sprøjtespartling eller traditionel spartling af vægge

Vi tilbyder både sprøjtespartling og traditionel spartling af vægge. Sprøjtespartling er hurtigere, og dermed billigere at få lavet for dig. Vi kan også spartle flisevægge, hvilket kan medføre en større besparelse for dig, hvis du er i gang med en renovering af badeværelse eller andre vådrum.

Vi påtager os gerne hele arbejdsopgaven med at forny dine vægge. Vi starter med at fjerne dit gamle tapet, hvorpå vi kan opsætte en gipsvæg. Herefter går vi i gang med fuldspartling af vægge, hvor vi ordner huller og ujævnheder, ligesom vi sliber og grunder væggen. Afslutningsvist opsætter vi det nye tapet.

Vi kan også opsætte filt, fliser, væv eller lignende, hvorpå vi maler væggen. For os er det vigtigt, at du altid får det ønskede resultat, og vi ønsker at yde en service i særklasse. Derfor bruger kun spartelmasse af højeste kvalitet, og vi tilbyder dig gerne gode råd og vejledning, hvis du ønsker det. Vi sætter en dyd i at have en god dialog med vores kunder, så du altid finder det behageligt at have os på besøg.

Kontakt os for en uforpligtende pris

Hvis du ønsker en pris på at få spartlet væggene i dit hjem, så kontakt os i dag, og fortæl os om, hvad du gerne vil have lavet. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal gå længere og vente med at få gjort noget ved væggene i dit hjem.

Få et godt tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at få et tilbud på en spartleopgave

Vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov, og hvor vi kommer med forskellige løsningsforslag. Derefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på spartling af væg og de øvrige opgaver.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 82 46 97 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail lindamaler.nehlsen@gmail.com.​

​Derfor skal du vælge vores malerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør alliere dig med et professionel malerfirma.

Hos Mølby Malerforretning v/Linda Nehlsen får du bl.a. følgende fordele med i pakken:

Sans for detaljerne

Omhyggelig og kvalitetsbevidst

Indendørs og udendørs maling

Se videoen herover, hvor vi fortæller om vores virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Følg med ​​på Facebook​

Sjældent set bedre - har kun ros til Linda & Co. Kan varmt anbefales

Ida Krusborg​

Kvaliteten er i top og jeg kan kun anbefale Linda og Mølby Malerforretning.

Trine L. Kummerfeldt

Mølby Malerforretning har malet vores hus. De er meget omhyggelige og var færdig til den aftalte tid. Vi er super tilfredse med resultatet og anbefaler gerne firmaet til andre."

Chau Ngu

Vi har lige fået malet hele vores hus og vi må sige at det absolut har været en god oplevelse hele vejen igennem. Spartling af lofter samt vægge. Opsætning af filt og malerarbejde. Alt var som det skulle være.

Michael Frydenløv

Hos Mølby Malerf​orretning udfører vi maleropgaver for private og erhverv.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til lindamaler.nehlsen@gmail.com.

Mølby Malerforretning 

CVR​: 33128630

Damvej 13, 6560 Sommersted​

Klik her for rutevejledning