Spartling af væg, loft, gulv og fliser samt gipsvæg

Hos Mølby Malerforretning i Sommersted ved Haderslev  laver vi alle former for spartling af væg, loft, gulv, fliser og lignende for kunder helt fra Aabenraa til Kolding. Vi fjerner også gammelt tapet og opsætter gipsplader forud for spartling af væg.

Sprøjtespartling eller traditionel spartling af væg

Vi tilbyder både sprøjtespartling og traditionel spartling af væg. Sprøjtespartling er hurtigere, og dermed sparer vores kunder penge. Vi kan også spartle flisevægge på for eksempel et badeværelse. Det medfører en større besparelse i forbindelse med en badeværelsesrenovering.

Vi påtager os gerne hele arbejdsopgaven, hvor vi starter med at fjerne det gamle tapet. Derpå kan vi opsætte en gipsvæg, men også et gipsloft. Herefter går vi i gang med spartling af væg, hvor vi ordner huller og ujævnheder, ligesom vi sliber og grunder væggen.

Afslutningsvist opsætter vi det nye tapet. Vi kan også opsætte filt, fliser, væv eller lignende, hvorpå vi maler væggen.

Vi er en kvalitetsbevidst, omhyggelig og professionel malerforretning med faguddannede og yderst kompetente malere. Vi udfører Spartling af væg til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et tilbud på en spartleopgave

Vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov, og hvor vi kommer med forskellige løsningsforslag. Derefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på spartling af væg og de øvrige opgaver.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 82 46 97 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail lindamaler.nehlsen@gmail.com.​

Sans for detaljerne​​

Omhyggelig og kvalitetsbevidst​

Indendørs og udendørs​​

Adresse

​Mølby Malerforretning v/Linda Nehlsen

Damvej 13, 6560 Sommersted

​​CVR: 33128630

Indhent et uforpligtende tilbud 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt